Τιμωρίες ποδοσφαιριστών Α΄και Β΄Κατηγορίας 9-10-2018

Τιμωρίες ποδοσφαιριστών.

Με απόφαση της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 9-10-2018, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:
ΑΓΩΝΕΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
1) Στον ποδ/στή ΜΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του σωματείου ΑΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ με αριθ. Δελ. 1162479 ΕΠΙΒΑΛΕΙ:
Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παίξιμο)} – στον αγώνα Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ – ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ της 7-10-2018.
2) Στον ποδ/στή ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΙΩΣΗΦ του σωματείου ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ με αριθ. Δελ. 506738
ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανάρμοστη λεκτική του συμπεριφορά προς τον διαιτητή (απηύθυνε μειωτικό χαρακτηρισμό για το πρόσωπο του)} – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ – ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ της 7-10-2018.
3) Στον ποδ/στή ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ ΒΑΡΔΗΣ του σωματείου ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ με αριθ. Δελ. 1186645
ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα ΔΙΟΤΙ: Μετά τη λήξη του αγώνα εξεδήλωσε ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά κατά των οργάνων Διαιτησίας (τους απηύθυνε μειωτικό χαρακτηρισμό για τα πρόσωπα τους)} – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ – ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ της 7-10-2018.
4) Στον ποδ/στή ΣΤΑΡΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ του σωματείου ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ με αριθ. Δελ. 583452
ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Α) Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ»
για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου
άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (επικίνδυνο παίξιμο)}.
Β) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι μετά την αποβολή του στο 38΄ λεπτό του αγώνα ευρισκόμενος στον προαύλιο χώρο των αποδυτηρίων εξεδήλωσε εξυβριστική συμπεριφορά λόγω σε βάρος του Διαιτητή (του απηύθυνε ακατονόμαστους εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς)}.
Γ) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι στην ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς τα όργανα διαιτησίας, κατευθυνόταν προς τον Διαιτητή διαμαρτυρόμενος για αποφάσεις του εκδηλώνοντας και πάλι εξυβριστική συμπεριφορά λόγω σε βάρος του (τους απηύθυνε και πάλι ακατονόμαστους εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς)}.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ:
Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 10 παραγ. (3) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ)
του ιδίου άρθρου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ: Ποινή αποκλεισμού ΕΠΤΑ (7) (4+2+1=7) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «70 ΕΥΡΩ». – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΚΑΛΥΒΟΣ – ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ της 7-10-2018.
5) Στον ποδ/στή ΚΛΑΔΟ ΓΕΩΡΓΙΟ του σωματείου ΑΟ ΚΑΛΥΒΟΥ με αριθ. Δελ. 1298678 ΕΠΙΒΑΛΕΙ:
Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (α) εδάφιο (ΙΙΙ) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα (Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού (Laws of the Game) (αντικανονικά αποστέρησε προφανή ευκαιρία επίτευξης τέρματος της αντίπαλης ομάδας)} – στον αγώνα Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΚΑΛΥΒΟΣ – ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ της 7-10-2018.

ΑΓΩΝΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

6) Στον ποδ/στή ΚΑΟΥΔΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ του σωματείου ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ με αριθ. Δελ. 1232887  ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Ποινή αποκλεισμού Δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «20 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (β) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για απόπειρα βιαιοπραγίας σε βάρος αντίπαλου ποδοσφαιριστή)} – στον αγώνα Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΑΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ της 6-10-2018.
7) Στον ποδ/στή ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ του σωματείου Α.Γ.Ο.Δ.Α.ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ με αριθ. Δελ. 1271583 ΕΠΙΒΑΛΕΙ:
Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 2 περιπτ. (γ) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του
ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού (LAWS of the Game) (ανέκοψε αντικανονικά υποσχόμενη επίθεση της αντίπαλης ομάδος)} – στον αγώνα Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Γ.Ο.Δ.Α. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΣΡ της 6-10-2018.
8) Στον ποδ/στή ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΑΣΩΝ του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΣΡ με αριθ. Δελ. 1375101  ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 7 παραγ. 1 περιπτ. (α) σε συνδυασμό και με την παραγ. (3) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα (έμμεση κόκκινη) για αντιαθλητική συμπεριφορά (έπαιξε επικίνδυνα)} – στον αγώνα Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Γ.Ο.Δ.Α. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΣΡ της 6-10-2018.
9) Στον ποδ/στή ΖΕΡΒΟ ΣΤΑΜΑΤΙΟ του σωματείου ΤΑΛΩΣ ΓΑΡΑΖΟΥ με αριθ. Δελ. 1478569
ΕΠΙΒΑΛΕΙ: Α) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξυβριστική συμπεριφορά λόγω προς τον Β΄ βοηθό Διαιτητή (του απηύθυνε ακατονόμαστο εξυβριστικό χαρακτηρισμό)}. Β) Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ΕΥΡΩ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι: επιπροσθέτως εξεδήλωσε και υβριστική συμπεριφορά λόγω προς Διαιτητή (τον έφτυσε)}.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ: Κατ’ εφαρμογή του άρθρου 10 παραγ. (3) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ: Ποινή αποκλεισμού ΕΞΙ (6) (4+2=6) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «60 ΕΥΡΩ». – στον αγώνα Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ – ΤΑΛΩΣ ΓΑΡΑΖΟΥ της 7-10-2018.
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Ρ.
Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αφήστε ένα σχόλιο