Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανακοινώσεις 2019-20

Πραγματοποίηση κληρώσεων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου στο Κτήμα Πάνακρον

Στο πανέμορφο χώρο Κτήμα Πάνακρον στη Σχολή Ασωμάτων πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 12/8 το απόγευμα οι κληρώσεις πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Ρ. για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Με μεγάλη συμμετοχή από τα σωματεία,ξεκίνησε η κλήρωση με ενημέρωση,και διαδικαστικά θέματα.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ενώσης κ.Δασκαλομαρκάκης,όπου καλωσόρισε τα σωματεία,και τους παρευρισκομένους,και έκανε ειδική μνεία στην ομάδα της Επισκοπής που εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στη Γ΄Εθνικη Κατηγορία.

Συνέχισε με την  Γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου που θα εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο στη Β΄Εθνική Κατηγορία.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική σαιζόν με υγεία.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης κ.Μουρτζανός,όπου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους στο Κτήμα Πάνακρον.

Με 13 ομάδες η Β΄Κατηγορία

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ.Δασκαλομαρκάκης ενημέρωσε ότι βρίσκεται ο παράγοντας των Μελάμπων κ.Γιώργος Μαργαρίτης και  επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Β΄Κατηγορία και να μπουν στη κλήρωση κανονικά.

Το λόγο πήρε ο κ.Μαργαρίτης όπου αναφέρθηκε σε κάποια προβλήματα που προέκυψαν ευτυχών όμως όπως ανέφερε ξεπεράστηκαν και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Β΄Κατηγορία,κάτι βέβαια που έπρεπε να γίνει αποδεκτό από όλα τα σωματεία που ήταν παρών.

Το αίτημα των Μελάμπων έγινε αποδεκτό και μπήκε στη κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας και η ομάδα των Μελάμπων που από 12 σωματεία που είχαν δηλώσει συμμετοχή έγιναν 13.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής επιτροπής κ.Σταγάκης Εμμανουήλ,όπου ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική σαιζόν και ενημέρωσε ότι από τη φετινή χρονιά θα γίνεται δημοσιοποίηση των ποινών σωματείων και παραγόντων.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ.Χατζημπεκιάρης,όπου ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους,από θέμα διαιτησίας θα κάνουμε οτι καλύτερο μπορούμε,και σας ενημερώνω ότι η επιτροπή αποτελείται από τον κ.Χριστοδουλάκη κ.Βυζιργιαννάκη και κ.Γαγάνη.

Ο κ.Δασκαλομαρκάκης ενημέρωσε για το τι ισχύει για το θέμα με τα  προσωπικά δεδομένα καθώς και να συντομεύουν τα σωματεία να καταθέσουν τις μεταγραφές τους.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι η ΕΠΟ έχει ενημερώσει ότι στη Β΄Κατηγορία αλλά και στα τμήματα υποδομών πρέπει να υπάρχει πτυχίο απο σχολή προπονητών της ΕΠΟ.

Κληρώσεις Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Παπαματθαιάκης,όπου εξήγησε την διαδικασία των κληρώσεων.Η Πρώτη κλήρωση ήταν για το Κύπελλο,η δεύτερη για την Α΄Κατηγορία,και η τρίτη για τη Β΄Κατηγορία.

Στο Κύπελλο συμμετέχουν 19 ομάδες όπου μια ομάδα θα πρέπει να περάσει κατευθείαν στην επόμενη φάση.

Στη συνέχεια έγινε κλήρωση για να δούμε ποιά ομάδα θα περάσει κατευθείαν στην επόμενη φάση,και μπήκαν 19 μπαλάκια στη κληρωτίδα,όσες και οι ομάδες του Κυπελλου.

Από τη διαδικασία βγήκε το Νο 15 όπου ήταν ο  Αστέρας Περάματος που πέρασε  κατευθείαν στη δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Στη συνέχεια έγιναν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων,με τις ομάδες να παίρνουν κλειδάριθμο για την Α΄Κατηγορία Ρεθυμνιακος,Αστέρας Ρεθύμνου,ΑΕΜ,Αστέρας Περάματος ΠΑΟ Αλφάς και Κάλυβος.

Για τη Β΄Κατηγορία κλειδάριθμο πήραν ο Απόλλων,Παναρκαδικός Κεραυνός ΛΙΒΑΣ,Μέλαμπες και Αγία Γαλήνη.

Κλήρωση εισιτηρίων διαρκείας

Από τον Α.Ο.Επισκοπής,την ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά/Κισσαμικός και τη ΠΑΕ Εργοτέλης υπήρχαν δυο εισιτήρια διαρκείας,που κληρώθηκαν στα σωματεία.

Τα σωματεία που κέρδισαν από ένα εισιτήριο διαρκείας είναι ΑΓΟΔΑ και Απόλλων της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά/Κισσαμικός,Αγία Γαλήνη και Σπήλι  του Εργοτέλη,Ρεθυμνιακός και Ερμής Ζωνιανών της Επισκοπής.

Μετά το πέρας των κληρώσεων ακολούθησε γεύμα σε όλους τους παρευρισκομένους,από την ιδιοκτησία του πανέμορφου Κτήματος Πάνακρον.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...